Hörni

Jag vet att några underbara människor läser den här bloggen. Och så finns det ju också mindre underbara läsare ;)

Den där Makkan är INTE mitt ex, det vet jag eftersom det finns tydliga tecken. Han är bättre än så också. Han har varit ledsen efter uppbrottet ja, men det betyder inte att han blivit taskig mot mig. Äntligen är det så att vi kan börja prata någorlunda normalt.

Jag tror inte heller att det är någon av hans kompisar, eftersom de är inte så löjliga som den där Makkan.


Varför skriver jag det här inlägget? Det är för att jag inte vill att ni ska tro fel saker om mitt ex. Han är en bättre människa än den där Makkan. Han kanske överbeskyddar mig men det är bara för han är rädd om mig. Även om vi inte längre är tillsammans.



Hoppas att ni har fått det klart för er att det är någon patetisk idiot som sitter hemma och tar illa upp av det jag gör och att det inte är mitt ex.

Ha en trevlig kväll!

Hörni

Jag vet att några underbara människor läser den här bloggen. Och så finns det ju också mindre underbara läsare ;)

Den där Makkan är INTE mitt ex, det vet jag eftersom det finns tydliga tecken. Han är bättre än så också. Han har varit ledsen efter uppbrottet ja, men det betyder inte att han blivit taskig mot mig. Äntligen är det så att vi kan börja prata någorlunda normalt.

Jag tror inte heller att det är någon av hans kompisar, eftersom de är inte så löjliga som den där Makkan.


Varför skriver jag det här inlägget? Det är för att jag inte vill att ni ska tro fel saker om mitt ex. Han är en bättre människa än den där Makkan. Han kanske överbeskyddar mig men det är bara för han är rädd om mig. Även om vi inte längre är tillsammans.



Hoppas att ni har fått det klart för er att det är någon patetisk idiot som sitter hemma och tar illa upp av det jag gör och att det inte är mitt ex.

Ha en trevlig kväll!

Hehe, kul det där :)

Ja, om ni kikar på det förra inlägget och klickar på kommentarer. Någon underbar Makkan jag inte tycker mig känna igen. Makkan i gbg... Hmmm det klickar inte i mitt huvud, tyvärr. Kan det ha berott på att du var så obetydlig för mig att jag glömt dig? Nåja, sorry...

Jag var tillsammans med min kille i 5 år, och han höll inte koll på mig, jag var fri att göra som jag ville. Varför skulle jag behöva någon som har koll på mig? Å andra sidan, håller jag med dig om hur han kunde orka med mig så länge men det var av kärlek. Jag är en krävande människa och det har jag alltid varit. Men jag trivs med det faktiskt.

Fjortissnack? Nej då jag är bara glad men det verkar du ha lite svårt att acceptera, "Makkan". Vad är det för fjortissnack jag snackat?

Du vet inte heller hur full jag blev, du kan ju fråga Jossan som var ut med mig förra fredag när jag drack värre än en norrlänning men SÅ full blev jag inte ;) Du kanske avundas att jag tål mkt? Jag har faktiskt aldrig överskridit min gräns, jag har inte spytt i fylla, jag har inte haft minnesluckor, jag har inte däckat. Men det trodde du väl............
Jag kommer aldrig att passera min gräns, det ser jag till men det är väl inte ditt problem heller? ;)

Nej jag låter dig inte trycka ner mig, förstår om du har ett dåligt liv och inte nåt o göra. :)

Jag hade en anledning till att inte dricka under mina yngre år, och jag är glad att jag inte gjorde det då heller. Du skulle bara bli upprörd om jag berättade om min orsak så jag tror att vi lämnar den här biten orörd, för din egen skull.

Vad jag sagt om döva står jag för och det är därför jag inte har så mycket kontakt kvar med mina gamla kompisar eller andra döva överhuvudtaget men du verkar ha problem med att jag vill hellre umgås med hörande? Jag blev förvånad, när blev det ditt problem? ;)

Om jag är en bra tjej eller inte är bara ditt problem, inte mitt eftersom det är du som avgör hur du vill uppfatta mig. Jag tänker inte ändra på mig för att verka bättre i andras ögon för det är så jag trivs (DET är patetiskt att inte vara sig själv), och att jag blir som alla andra, intressant påstående det där, trodde att alla människor var unika. Jag dricker inte för att smälta in, det dummaste jag hört ;)
Att jag förändrats är faktiskt sant, jag är inte densamme som för ett år sedan men jag trivs faktiskt. Som om alla andra står still? Tror du inte att mina gamla klasskamrater har förändrats? Tror du inte att mina föräldrar har förändrats under hela sina liv? Tror du inte att DU själv förändrats? Om du inte hade förändrats sen du var ett litet barn är du väl fortfarande ett litet barn vilket genomstrålade i din underbart härliga kommentar!

Jag bryr mig inte ett dyft vad du tycker om mig, jag tycker inte att det är mitt problem heller. Jag klarar mig utan dig :)


Behöver inte komma och försvara mig på msn eftersom jag inte bryr mig om att försvara mig, men hoppas du får det bättre i ditt liv, dina problem är ingenting jämfört med de barnen i Afrika som dör varje dag av svält. Hoppas du mår bättre snart. Jag vet att det är jobbigt att må dåligt och behöva tracka ner andra, du har min fulla förståelse.  

Nej jag har annat o göra, jag ska nämligen umgås med underbara Christina och ta en promenad med min egna älskade häst.

PS. det bästa är att jag blivit en turkwannabe?? HAHAHAHAHAHAHAHAHA *skrattar ihjäl mig* Jag har ju gått runt och sagt "Gussar, det är ju trist här ska vi gitta nån annanstans?" Wow, vilket turksnack! Jag kan snacka som turkar gör men det gör jag inte för jag föredrar att snacka ordentlig svenska.

Härnösand igår kväll

Inspirerades av Carro som uppdaterade om kvällen häromdagen.

Har varit utgång förra helgen också, fan va jag drack. Jag dricker tydligen värre än en norrlänning. Borde jag vara stolt? :D

Igår tog jag dock det lugnt med drickan men dansade grymt bra ;) Jag drack även en 8a, den va god. Carro klarade inte av den, va för stark :P Förra helgen var det lite tråkig musik. Inte samma drag som stället igår.

Jag säger som sundsvallare här: KÖNG :)
Jag hjälpte även Christina att få sin drömmans nummer, hur fortsättningen kommer se ut är spännande. Carro blev uppraggad av nån som utlänning som mer eller mindre hängde på henne. Gissa om vi andra hade roligt åt det :) Jossan dansade rätt så nykter, hon är verkligen inte så dålig som hon påstod sig vara! Lögnhals kan man säga ;) Musiken va skön och jag gillade att dansa.

Stötte ihop några döva människor men umgicks inte med dem, mina tjejer var roligare och bättre ;)


Vi ska ut på fredag, då jävlar ska vi röja säger jag bara :) Känner mig peppad!


Och Liostras sår, hon blev ju sydd i tisdags, det har gått upp så nu är det ett stort och öppet köttsår. Men jag tycker att det faktiskt ser bra ut, ödemet har blivit bättre också. Synd bara att stygnen inte var så bra. Hon har ont men det läker eftersom hon kliar så det skaver på hennes bringa. Luktar inte illa eller så, så det är definitivt inte infekterat. Ringde veterinär idag fick dock ändra på skötseln, ska tydligen tvätta med jod varannan dag.
Jag får nog inte rida på flera veckor men det får man ta. Kommer märkas i betygen men jag orkar inte bry mig, som Maggan sa - barn i Afrika svälter. Alltså är mitt problem ingenting jämfört med deras. Så jag ska bara chilla och inte hetsa upp mig för sånt.
Jag är tillräckligt positiv för att säga att det kommer bli bra. Jag längtar till våren och jag känner mig plötsligt så jäkla peppad. Längtar bara så jävla mkt till studenten, ska bli SKITKUL!!!

Nåt som gör mig lite nere, bara en enda vecka kvar av praktiken, jag vill verkligen inte åka tillbaka till Strömsholm :( Kommer sakna tjejerna här jättemkt, speciellt Christina. Men vi får se till o hälsa på varandra :)

Nu ska jag och Christina kika på Wild Hogs :)

Ha det bra ni!!

förlåt, jag sviker :(

Okej, två veckor av praktiken har varit, och imorgon är jag inne på min tredje vecka.

Hittills har det rullat på bra, jag har fått rida Marias hästar. De alla är väldigt trevliga att rida men två av dem är lite tröga, men jag har fått starka ben så det gör ingenting :)

Första helgen tränade jag för Maggan på hennes kurs, sen har jag tränat på onsdagskvällar, för Maggan. Det har gått väldigt bra, förutom att jag har haft ett jobbigt mentalt spärr men det håller jag på att få bukt med.

Jobbar med en annan praktikant måndag och tisdag, stormtrivs med henne :) Sen så finns det en annan tjej som jobbar här på heltid och det funkar bra tycker jag.

Finns mkt men ändå inte o skriva. Liostra har varit jättefin och folk här har sagt att vi ser ut som det värsta teamet så jag har gjort ett fint jobb med henne och jag älskar Liostra bara mer och mer :)

I fredags var jag även ute med den andra praktikanten, Jossan. Och en annan tjej från träningsgruppen också. Hade skitkul :)

Ska försöka bli bättre på att uppdatera, det är nog dags att jag skärper mig!
Den här helgen har mamma varit här, med mina syskon, jättetrevligt o ha sällskap tycker jag :)

Hejsvejs, kommer inte på nå mer o skriva..

Jaha.. En ny dag då!!

Idag har jag bara ridit. Liostra har tappskor både fram, tur hon inte är hovöm och hon halkade inte så hemskt.. Hovslagare imorgon så det är inga problem :P

Funderar lite om mina omständigheter. Gör jag rätt? Ja det tror jag. Men samtidigt som ångesten kommer krypande bakifrån. Jag ena stunden njuter av det och får ångest i nästa stund. Lite jobbigt men det är dags jag lär mig och går vidare. Acceptera hur det kommer bli.

I och för sig vet jag inte hur det kommer bli, men det ska bli spännande. Jag är nog lite rädd för att kasta ut mig i det okända men nån gång är det dags. Det nästan pirrar i magen för det. Man får se ju vad som väntar en.

Imorgon åker jag till norrland igen. Det känns bra. Har dock inte ens packat nått, måste tvätta kläder ikväll :/ Men allt hos Liostra är färdigt iallafall. Känns det som. Får se när vi åker dit. Hästarna kommer nog in snart.


Nåt helt annat, måste tycka synd om mig själv, jag har blivit förkyld när jag varit frisk som en nötkärna sedan i somras :(

Sen så sitter man även o funderar på en annan sak, men det är nog ingen idé att fundera på det så mkt längre. Väntar dock på Jenny, vill prata med henne. Vet inte om jag har Internet i norrland men det får man ju hoppas. Blir skogstokig annars!!


Hejsvejs, sorry för ett ointressant blogginlägg :P


God fortsättning på det nya året

Ja, för att summera allt jag gjort sen sist så kan jag bara komma ihåg att jag var med på Hela havet stormar med Liostra och jag tyckte att vi briljerade trots små fel :)
Sen så har jag hunnit hoppa barbacka på henne, i serie med 5 hinder, 1 galoppsprång emellan. Kom upp till 120, eeeek!!! Dock var hinderhöjderna olika, stegades upp med 10 cm.
Resultat: 2 avramlingar efter hindrena, Liostra bockade av mig :P Och ett par blåmärken därnere, skönt. Hade ont i en vecka efter den dagen *skratt*
Hon har varit en solstråle hela tiden och bor nu i samma stall som Amadeus stod i.

Vi åker bort på praktik på fredag, blir spännande! Killigrew och Maggan Bäckström blir det :) *läääängta* Ska vara med på helgkursen i helgen så jag åker tidigare, hade annars räckt att åka på måndag.. Men nej jag är hurtig! ;)

Ja, sen så har jag bara jobbat och haft det gott under jullovet.


Nyåret har varit jättespännande, var i Enånger i Hälsingland. Var mkt dricka och tjoande. Hela gänget var härlig, utom två dryga fyllekajor som lyckades sura ner mig, jag blev riktigt sur. En av dem: "Hon är läskig, så stark". Spännande att höra det från en kille med "tufft" yttre.
Var däruppe med Jenny och killgänget. Ångrar definitivt inte att jag åkte med dem, glad att Jenny bad mig ;)
Var lite kul att se folk lite väl för fulla.. Hehe, var dock livsfarligt med raketer men alla har sina tår och fingrar kvar, och även huvudet!
Blev bjuden på en öl när jag surna till. "Sluta sura, vill du ha en öl?" Jag med en sur min: "mm visst". Han: "Ja, så ska det se ut!!! Nu fortsätter vi festa *skåååååål*" jag *suck* klockan halv sex i morse. Lite drygt kan man säga. Vi var bara 4, 2 av dem envisades o jävlades. Nåja, jag överlevde iallafall ett helt gäng killar. Tur jag hade Jenny, vet inte vad jag hade gjort utan henne :)
Och jag som är en stadsmänniska (eller nej lantmänniska men jag kräver det som saknades under nyåret), överlevde en stuga med 9 personer, endast en utedass och INGET vatten!!!! Det var lite hårt men jag höll ut bra ;) Tänkte använda skogen som toalett men det kändes lite för utblottande så jag gick in på dasset, tur det inte stank så mkt..


Det här nya året.. Ja, blandade känslor men det ska bli förändringar tror jag. Känner att jag har tröttnat mkt på det gamla. Frågan är bara hur jag ska reda upp det. Vill att det ska bli bra.
Jag märker att jag inte är densamme som för ett år och det kan ju ha bidragit en del till den här önskan... Men livet går vidare, man måste acceptera förändringar i livet, både bra och dåliga. Men jag har absolut bestämt mig, för min egen skull så ska jag reda upp det mesta och se till att det blir bra för MIG. Nu kanske är det dags att jag blir lite egoistisk. Så jag inte hamnar i en dålig kurva som i höstas, det var den värsta kurvan någonsin.

Jag är trött så jag ska lägga mig och sen ska jag tamejfan njuta av min första riktiga sovmorgon imorgon!!! (Trots "semester" under nyåret så var det alldeles för upplivat för sömn så det blev inte så mkt)


God fortsättning på det nya året!
Puss!


RSS 2.0