jahapp

Jag har tappat tron på många människor vid det här laget. Vet att jag måste ta reda på det personligt med dem, men jag orkar inte. Om de glömt bort mig så gör det faktiskt NÄSTAN ingenting, då vet jag ju hur mkt kompis jag är för dem.
Glad iallafall att jag har några som inte halvt försvunnit efter ett tag, namn behöver ju inte nämnas. Inte nödvändigt att ni ska få veta vilka ni som halvt försvunnit är indirekt. Hellre direkt men jag tror jag gör det enklare för mig själv - strunta i det. Jag har ju en tendens att försvåra allt, nu ska jag köra på en ny stil - gör saker enkla. Tror att jag kommer långt på det viset också

I onsdags kväll, kom jag hem sisådär vid tolvtiden, hade jättekul med Petra :) Jag blev lite nervös i hennes toa men det är en annan historia, haha. Vi åt jättegod tacos och sen åt vi godis och chips. Jag fick en gravidmage som jag brukar få när jag fått i mig en obefintlig mängd mat/snacks :) Vi kollade på film också, tror den hette White Noise. Läskig men jag slappnade faktiskt av en smula under filmen o tog det mesta rätt lätt :) Sen satt vi och knappade lite på datorn, det var jättekul :p Jag sneglade lite på Austin Powers som gick på tv6. Tiden bara gick, vi insåg inte hur mkt klockan var när vi såg att hon var ca halv tolv. När Petra skulle skjutsa hem mig så hittade hon inte bilnyckeln, haha men hon hittade den snabbt :)

Igår har jag inte gjort så mkt vettigt, skulle hem till en kille o hämta mina drickor men jag glömde bort det, måste hämta dem idag. Jag hade visst glömt dem i hans kompis bil.. Hoppas bara han är hemma idag!
Ska ju gå ut ikväll men jag är ju inte så billig när jag kan dricka så mkt sprit så jag förkrökar hemma hos mig så behöver jag inte köpa så mkt i qwarn, jag är ju ganska fattig nu.
Känner mig halvt pepp just nu, vet inte varför det inte känns "helpepp" men det kanske kommer ikväll när Petra kommer hit o vi fixar oss för kvällen. Att jag inte är så pepp tror jag att det beror på att Qwarn inte är så JÄTTEKUL, och att det lätt blir lättigenkännliga ansikten där. Men jag tänker se till att jag och Petra har roligt :)

Jag är ju duktig på att komma igång när jag väl kommer ut, eller hur mina norrländska kompisar ;) Borde inte va problem ikväll, hoppas jag.

Ska äta frukost och ta det lugnt. Måste köpa ny lädersåpa, har tappat bort min :( Sadeln MÅSTE putsas, har inte gjort på länge.. *visslar* Sol ute ser jag, blir nog ridning på bankbanan :)

Ha det bra!!

Idag är det bättre

Igår var jag ju väldigt bitter även om jag försökte ljuga för er att jag inte var det. Och jag drömde INGENTING inatt, iallafall inte vad jag minns.

Vaknade, hade stalltjänst som flöt på riktigt bra.
Sen gick jag hem o åt frukost, degade lite framför tv. Tog mig i kragen för att grensla min vibrerande moppe (ta inte det fel nu *s*)
O så tog jag den värsta guppiga leriga vägen till slottet för att sen byta till den kära asfalterade vägen. De håller på o röjer med en av broarna här, så måste ta ridvägen. Det var lite dumt, höll på att vurpa för min moppe är ju ingen cross. Men jag höll mig kvar och moppen höll sig upprätt. Det är iallafall inte ens värre än att försöka köra på blankis som jag gjorde i vintras, som gjorde att jag fick använda mina underskattade krafter o lyfta upp den 90 kg tunga moppen ur diken. Det var kroppsarbete det!
Tillbaka till ämnet nu (vad ämnet nu än är) så kom jag fram, möttes som vanligt av glada ögon och öron riktade mot mig. Tänkte borsta men hejdade av den husliga delen av mig (som alltför sällan märks) tack vare att jag inte hittade hårborsten jag har till Liostras svans. Blev lite irriterad också för nån annan lagt sina saker PÅ mina saker! Började sortera och städa och fixade lite. Det såg jättebra ut, och när jag var klar hade jag fortfarande inte hittat hårborsten. Blev nästan sur, tänk om nån stal den men vips så låg den på golvet när jag ÄVEN (tro't eller inte!!!)fixade tjejens röra. Den hade visst hamnat bland hennes saker. Men när jag såg den var ja glad, dels för det blev ordning över mina saker, dels för jag hittade den :P
Red Liostra som skötte sig väldigt bra men var rätt het och studsig ibland. Eftersom jag tänkt att hon ska vila imorrn så trimmade jag henne, försökte träna på mina koordinationer och hjälper för galoppbyten. Började med en byte per långsida (A-C) och sen provade jag även 2 på samma linje. När det gick som bäst bytte jag efter 3:e språng men det höll bara en gång typ, från höger - 3 språng - byte till vänster. Men jag gjorde byten på rakt spår, det var det jag var sämst på. MIG DUKTIG *klappa händer!!!* Nu när Liostra är frisk ska jag börja ta dressyrlektioner o fokusera på det här med galoppbyten, för jag måste få in det inpräntat hos mig. Nån dag vill jag ju stila med byte i MINST varannan språng ;)

Sen har jag varit hemma o degat. Brukar deppa ihop vid det här laget men icke sa nicke idag!!! För jag har tagit fram två påsar köttfärs som ska tinas och ikväll ska jag och Petra käka tacos!!! Funderar på o locka henne till dåliga frestelser som chips, choklad m.m, tror inte det ska bli svårt, hon var ju sugen igår ;)

Och jag har fått pengar, och råkar tydligen vara lite mer än jag räknat ut, skönt för då behöver jag ju inte ha världens pengaångest när jag ska betala hovslagaren :P
Och bara en enda räkning kvar o betala, sen är alla räkningar betalda!!! Det är dock inte små struntsumma men det är iallafall inte en lika stor summa som jag fått betala för veterinärbesöket när Liostra gick omkull. Den var inte rolig, men nu är den betald iallafall så det känns lättare i plånboken.

Jag insåg idag, att jag och min far har bisarr humor. Vi skämtade lite om min döde farmor och hennes säng. Tror nog inte att jag ska berätta det för er. Men sån är jag och min far. Ni som känner mig rätt väl har nog för längesen förstått att jag har en väldig rå humor. Men vår skämt slår nog det ni känner till. Kanske är lika bra att ni är ovetande om det :P

Sitter o väntar på att klockan ska skynda sig, det positiva är ju iallafall att den alltid går framåt, aldrig bakåt :P Ska nog ta mackor nu, grymt sugen på rostat bröd med ost.. *dregel*

Ha en bra kväll!!!

PS. Christina sa igår kväll till mig att jag skulle kunna skriva en hel bok om mitt liv, och att jag kommer kunna skriva en helsida om en viss kvinna som halkade (ingen annan än jag har sett henne halka). Och bara dagens inlägg, trots inga detaljerande beskrivelser och en sammanfattning av mina tankar som galopperade runt i min hjärna idag och en sammanfattning om dagens händelser har jag nog lyckats få ihop mer än 1 A4 sida.
Åh jävlar, kolla sicken lång mening jag lyckades med. Jag bemästrar nog konsten att skriva långa meningar vid det här laget!

konstig natt

Jag somnade, vaknade ca 1 timme senare för jag drömde en konstig dröm som skrämde mig som fan. Kunde inte somna igen så jag var lite sur. Men efter att ha sett på tv i en kvart somnade jag igen, och vaknade inte förrän klockan sju, jag som skulle vakna FÖRST kl 8. En dålig och konstig natt med andra ord.
Blev en hel del drömmande, bland annat om nåt konstigt datorprogram som även fungerade som virtuellt, personerna var virtuella alltså eller var det rätta ordet hologram, de kunde ändra utseende och de skulle mata in en cd-skiva och svara på frågor (fråga inte mig varför virtuella människor skulle göra det). Men eftersom cd-fodralen var tom och de hade fel cd i datorn (Norton Virusskyddsprogram) så mixtrade de med programmet. Jag försökte slita tag i fodralen, hologrammet stirrade på mig och jag blev rädd för han bytte utseende men gjorde ingenting förutom hade cd-fodralen i ett stadigt grepp.
Sen sprang jag till ett sovrum där det var becksvart och började slå på någon som låg o sov i sänge, han reagerade direkt och gjorde nåt med hologramkillen som jag inte minns.. Haha, vild fantasi.

Sen när jag somnade om drömde jag om att jag träffade några bekanter (obs killar) och sen kom nån annan som jag inte kände igen. Han var blond och hade blå ögon (me like!!!) och han lutade sig över soffan som jag satt i och hans arm råkade vara på mitt knä. Jag kände inte honom men hade ett sånt sug för att smeka lite på hans arm.. Sagt och gjort så började jag pilla lite med håren där, han drog tillbaka armen, sen plötsligt satt vi bredvid varandra och vi började bara gosa. Och i nästa sekund satt jag där utan nåt på överkroppen, hade ett täcke runt mig.. Och när mina tuttar blottades tänkte jag "nej jag vill inte visa!!" men i drömmen blottade jag dem helt ogenerat. Och de andra killarna som också fanns där brydde sig inte om att jag blottade mig lite.. (tur!!)
Och så började jag känna en riktig kärlekskänsla, jag var kär i killen som jag satt bredvid. Jag är lite osäker på vem han är, men jag är ganska säker på att jag såg bild på honom, men jag säger inte varifrån. Sen känns resten lite luddigt men vi var även i skogen, full med snö och sånt där..
Jag vaknade och längtade något enormt att ha någon bringa att luta mig mot och bli omfamnad. Så jävla trist o vakna upp ensam.

Jag kände mig så bitter idag. På grund av att jag saknade det jag drömde om. Det var ingenting intimt eller så, bara närhet och kärlek liksom. Främst trygghet tror jag. Det finns en hel del läckra killar men jag vet inte vad det är för fel på dem. Jag ska inte vara så detaljrik, men de tycks tänka på sex hela tiden men får de inte några kåta pikar från mig kilar de vidare. Känns så jävla hopplöst, jag vill inte behöva ha en ful karl bara för att få kärlek :/ De snygga verkar ju vara sexgalna eller så är de upptagna. Eller så finns det väl annat hinder. Jag orkar inte rabbla upp allt.

Behövde bara få gnälla lite. Inte för jag tror på gud så ska jag nog börja göra det, kanske ger han mig nån snygging som älskar och avgudar mig. Eller så köper jag mig en slav.

Tror jag är mer inne på att köpa mig en slav, för då har jag all makt över honom.

Vadå, jag bitter? Nejdå, jag är ju alltid glad!

Blandade känslor?

Känns som jag ryckt upp mig lite, blev t.ex inte sur när hovslagaren kom lite försent, eller att jag gick upp kl 6 alldeles i ONÖDAN.
Hade en bra förmiddag, faktiskt. Tog en tupplur under eftermiddagen och bara slappade resten av tiden.
Liostra var jättefin att rida, jag börjar nog få kläm på det här med galoppbyten. Nu kunde jag få henne att byta på rakt spår, förut använde jag svängarna som hjälp. Så den senaste hoppträningen för Maggan, då satt jag på Gunde som krånglade i galoppen, gav resultat.

Men just nu vet jag inte vad som hänt, känns som jag fått en vindpust i ansiktet och i den vindpusten fanns en gnutta saknad. Saknad av Richard. Jag vet inte varför det kom, det är inte så att jag vill ha tillbaka honom, men det är faktiskt tomt utan honom. Han har ju funnits vid min sida i 5 år, och det sätter spår, tror jag. Och jag har insett att det finns alltför många patetiska killar. Haha, tycker synd om dem. Jag vägrar sjunka ner till deras nivå. Ska jag ha man ska han älska och avguda mig.

Nej jag vill inte deppa ihop igen, det räcker med att jag blev deppig igår. Jag ska nog inte deppa över det här iallafall. Se dagarna med ljus och glädje. Den här veckan kommer ju inte bli tråkig, det tror iallafall inte jag :) Eller det får man ju hoppas :P

Ska nog ta o kila o köpa mig lite tröstkäk, typ chips...

Ha det!

Livet står stilla

Seriöst, dagen har varit exakt likadan hela jävla dagen.
Grå, blåst blablabla skit. Helt jävla seg också.

Känns som jag inte längre vet var jag har folk. När jag pratar med dem på msn så står det still. Blir kort konversation och jag blir alldeles för eftertänksam och sorterar till slut bort allt. Sköter jag saker på fel sätt? Tar jag inte hand om mina vänner? Bryr jag mig inte tillräckligt? Har jag slutat vara nyfiken eller vill jag bara inte snoka? En av vännerna verkar vara väldigt ostadig, ibland är hon där, ibland är hon inte där. Vet inte vart jag har henne, saker hon sa verkar inte heller stämma, men jag ska inte sitta och spekulera saker, för att få en fet stekpannesmäll som plattar till mitt söta ansikte. Det bara måste vara en dålig period?
Finns vänner jag pratar rätt mycket med, men det känns ändå... tomt? 
Men med en person känns det iallafall inte så här dött, tack och lov. Är så glad att jag hittat henne o att vi träffats också. Petra är hennes namn kan jag ju avslöja. Härlig tjej. Påminner om mig också :) Vi klagar på samma saker och det känns rätt så skönt att det finns någon likasinnad här.

Grå dag.. Ja, jag känner mig rätt nere. Ensam. Nästan desperat. Jag tänker dock inte gå så långt att jag ÄR desperat. Desperat för vad? Det får vara en liten hemlighet :P

Idag känns det som man inte duger till nåt annat. Tur att jag iallafall var glad under lunchtiden, när jag red Liostra. Jag har börjat galoppera henne, hon har skött sig exemplariskt och varit asfin att rida. Lite klen och inte i toppkondition men det kommer :) Stod och kelade med henne en stund, kändes så skönt att känna sig omtyckt trots det inte är en människa. Hade jag inte haft Liostra och därmed inte fått min dagliga minsta dos kärlek hade jag nog brustit nånstans. Tycker om när Liostra står o snusar i min jacka och bara står där. Lukta på mig, håret, händerna. Ja hon luktar på mig från topp till tå och sen står hon med huvudet intill mig och bara slappnar av. Då vet jag att hon älskar mig, att hon är trygg med mig.

Nä nu ska jag ner till tvättstugan o hämta min torra tvätt. Sen sitter jag väl här i ett tag till.

Ha det bra!


Jag borde ligga och sova nu

Men det gör jag inte, för jag fick lust att blogga.
Tänkte åka hem i helgen men slutade med att jag inte orkade, min mamma kommer ändå hit imorgon och stannar till på lördag. Dugligt.

Och så har jag träffat en ny människa, som råkar bo i Borgåssund/Strömsvik. Henne hittade jag på buke, och jag är skitglad att vi träffades över en pizza och vi pratade lite väl mkt. Klockan gick så fort att vi fick säga hejdå till varandra. Hon är skitschyst måste jag säga. Ja, var nog det jag ville berätta.
Ibland när man som minst anar kliver en ny människa i ens liv, och jag är tacksam för det :)

Och Liostra är som alltid underbar <3 Blir galopp i helgen :)

Och nu ska jag göra det jag borde göra. Sov gott! Trots den lilla lusten av bloggande kom krypande så blev det visst ett kort inlägg, jag har väl inte annat vettigt  o skriva :P


PS. nån som vet vart man kan köpa toppar/klänningar med bar rygg?

Suck

Jag sitter på msn o pratar med en alldeles underbar människa. Det är skönt att veta att sådana finns. Hoppas jag träffar på folk som denne. Men jag räknar med många bakslag. Det här var lite luddigt men det lämnar jag såhär.

Nåja, har inte bloggat men det finns inte nåt vettigt o berätta så därför har det varit tyst. Jag har börjat jogga Liostra och det går jättebra, det verkar som det kommer gå enligt planerna, börja träna som vanligt v 10, känns soft.
Funderade på att åka hem men nu tror jag att jag stannar kvar härute. Känns som det inte finns vettigare o göra, min mamma kommer ändå hit på fredag så det kanske är bättre att åka hem en annan helg.

Jag är så jäkla less på att vara ensam. Vill inte vara här. Men ändå orkar jag inte ta mig nånstans, känns som jag bara kommer vara hemma när jag är hemma i Sthlm. Inget folk o träffa. Fan nu saknar jag Norrland!
Nåja jag dör ju inte av sånt här, så länge jag inte har tillgång till rakblad. För igår skar jag mig när jag rakade benen. Fan jag lyckas jämt! Börjar bli rädd för mig själv :P Får gå o köpa mig epilator och uthärda smärtan eller gå med håriga ben :P Wax funkar inte alltid..


Nä jag har inget vettigt o säga, så jag sätter punkt här .


Borde ligga o sova så här dags

Men jag har inte haft lust o lägga mig, än mindre bädda min säng med nytvättade lakan :D Så går det när man är lat, har annars försökt röja upp lite i lägenheten, går sådär :(

Har glömt göra ett par viktiga saker, måste åtgärda det!!! :/

Har suttit o pratat med Christina hela kvällen, är så glad att jag har henne :) jag känner mig peppad, hoppas det går vägen bara :) Du vet vad jag pratar om.

Jag avskyr eftertänksamhet ibland, men det är nog ändå bäst att det finns eftertänksamhet hos vissa människor. Eftertänksamhet är inte min starka sida.

O ja just det, det är ju AHD (Alla Hjärtans Dag) idag, ja, dagen har inte varit ett dugg speciellt förutom att man såg pojkvän här och där men jag kände för en gångs skull inte någon längtan :) Känns skönt. Jag stod med Liostra o pysslade om henne, hon stod o snusade i min jacka och hår, jag tror att det är kärlek jag fick av henne idag, och den räcker för idag och mycket längre till. Längtar så jag får stå bredvid henne o bara klappa på henne :) Min sötpropp!

Imorgon ska det bli KZ, en lång dag men jag tror jag ska överleva den :P

God natt

Pro Ana och lite annat också

Det ska tydligen vara ett livstil att sträva efter att bli anorektiskt smal. Jag kan inte annat än att nästan tappa ögonen samtidigt som jag tåras i ögonen. Jag har haft lätt ätstöring när jag var yngre, och det var inte frivilligt helt enkelt. Jag tyckte inte om mat. Jag vet några i min närhet som haft anorexi. Dessa är dock friska nu och mår bra.
Jag fattar inte hur man kan uppmuntra varandra till att dö av svält? Förstår ni inte så kan ni googla på namnet "Pro Ana". Helt sjukt.


Sitter här o äter frysta vindruvor, smakar som isglass, ungefär som piggelin :) gott! Tänkte ta en fight med mina dåliga godisvanor men det är svårt att sluta tvärt. Mår jag bra och är på gott humör känner jag inget behov av att äta något sött eller chips. Jag försöker hitta den här känslan varje dag, igår var jag bara så sugen på chips att jag köpte en påse, den va god :)

Nåja, mina MAT-vanor är det inte bra med men det är iallafall lite bättre än i Norrland. Orkar inte bry mig just nu men jag måste dock skärpa mig snart, jag måste va snygg till beach 2008. Har fina ben, armar och häck. Ryggen är fin den med men min mage.. Eh jag vill gärna ha en ångvält över den och platta till den. Nån dag ska jag ta tag i saken o börja träna lite, kan vara bra för min rygg för ibland blir det för mkt belastning på ryggen då jag har ganska mkt muskler och jag blir lätt svankryggig. Har haft tur som inte haft ont nån gång under trean, men under tvåan hade jag ASont.
Nåja, nog om mina kroppsdelar :P

Christina sa nåt som jag alltid kommer komma ihåg: " Du skulle bara försvinna om du åt nyttigt " när jag sa att jag borde bli nyttigare. Haha, så skön :)


Studentfesten är på G, har fått med mig ett par kompisar, hoppas på ett par kompisar till då jäklar blire röj!
Måste fixa nytt pass också, ska visst till Tallinn då ;p

Hej människor

Jag ber om ursäkt, för jag inte hörde av mig igår kväll. Orkade inte skriva.

Liostra var jätterolig att sitta upp, hon blev överlycklig. När jag satte min fot i stigbygeln så började hon redan hoppa :p Men sen när jag väl satt upp så taktade hon direkt hela tiden, skritt fanns inte i hennes huvud. Min lilla sötpropp :)

Annars har jag bara kollat på ett demo och så eftermiddagens träningar.
Idag är jag ledig, utom klassråd kl elva. Så jag ska åka o rida lite, fixa o så, blir schyst :) Tänkte försöka städa i eftermiddag så jag har det rent här och diska lite också. Less på hur det ser ut här. Men hur det ser ut nu är också mitt fel ;)


Nu går jag o gör frukost! Have a nice day

ny dag!

Haft stalltjänst, gick rätt bra.

Nu ska jag bara äta frukost, sen ska jag åka till Liostra, ska visst sitta upp idag om såret ser bra ut. Ska försöka få nån att filma, hade ju lovat Carro.. Men jag måste medge att jag inte tror att det blir någonting dramatiskt :)

Min dag igår var jättebra förresten, hade lagbollspel och det var skitkul, idag sitter jag med lite träningsvärk i benen o röven. Fel ställen o få träningsvärk, ska ju va magen. Måste bli snygg till beach 2008 så jag ska skaffa mig magrutor, jag är ju snygg på andra ställen redan så det är bara en sak kvar.

På kvällen fick jag en bukett vackra rosor, mitt ex hade skickat ett blommogram. Blev jätteglad för rosorna. Så vackra! Visste dock inte hur jag skulle reagera förutom att bli glad. Är nog bara rädd att han ska börja hoppas på det som inte kommer bli. Men det vet han säger han så jag får lita på hans ord.


Nåja.. Vi hörs ikväll, uppdaterar när jag suttit på mitt lilla sötmonster :)

Jippi, skola idag :D

Eller inte... Jag vet inte, det känns både skönt och skit att börja skolan igen. Skönt för då slipper jag vara hemma i min lilla stökiga lya och känna mig ensam, men skit för då börjar pressen igen. Ja, det är bara och välja vad som är bäst. Idag tänkte jag faktiskt vara positiv så jag säger att det ska bli jäkligt skönt o komma ut :)

Börjar kl ett idag hörde jag, jag brukade börja halv ett, eller det gjorde iallafall jag den förra terminen. Har kommit hem från min älskade Liostra. Jag bestämmer mig för att sitta upp imorgon, o skritta lite. Såret ser rent och fint ut tycker jag så tycker det känns som det är dags o sitta upp. Blir ett spännande ögonblick må jag säga :)
Dubbelcheckade också så jag var säker på att hon inte gick ojämnt eller nåt, och det stämde bra. Jag och hon har haft tur i oturen, att hon inte gått o blivit halt, så därför känns det inte så långt bort till den fullständiga igångsättningen :) Hoppas bara hon sköter sig som det värsta exemplet när jag sitter upp, inte så roligt om hon ska bli den värsta rodeohästen. Nej jag tror att hon kommer vara jättepigg och takta lite, men inte mer än så.


Nu ska jag gå o byta om till vanliga kläder och packa ner lite vettiga saker, som gympakläder o sånt för jag ska faktiskt idrotta :) Skolböckerna o sånt ska med också, jag minns inte ens vart de ligger. Men förmodligen i min Änglamark-tygpåse. Bara o kika alltså.
Åh jag insåg att jag bara har 2 lektioner idag, om inte schemat ändrats. Åh wonderful!!!

Hoppas ni har det bra! För det tänker jag ha :)

Fan vad deprimerande.

Sitta hemma i en jävla värdelös men trygg lägenhet. Ensam. Inga vänner. Typ.


Ja. Det är så det ser ut i mitt liv just nu. Jag känner hatet krypa fram, hatet att vara här på Strömsholm. Ridsportens mecka. Men ändå så jävla värdelös. Eller, jag kan inte påstå att själva anläggningen och möjligheterna här är kassa. Men människor, framförallt min klass känns bara så kass. Känns ju kul att få reda efteråt att de varit inne i Västerås och festat, men ingenting har man hört. Finns t.o.m personer i klassen man aldrig trodde skulle gå ut o festa men ack så fel jag hade. Kanske inte skulle ha trott sånt, men om även de som inte ens dricker går ut o festar varför kan jag inte också följa med? Det undrar jag..
Ifjol fick jag vara med och festa lite med de gamla treorna. Fan vad jag saknar dem, då var man åtminstone inte ensam. Kanske ska börja ta mig till V-ås o festa ensam. Kanske hitta kompisar på krogen. Men det är nog en dum idé ändå, för tänk om något händer mig?
Nej jag ska inte gå o bli en dumjävel bara för jag råkar vara utstött. Nej jag är en bättre människa än så. Det är inte min förlust, nej det är snarare DERAS förlust. De har gått miste om någon som vet hur man festar. Ja, det är nog så.
Jag är inte orolig att mina klasskamrater läser här, för jag står för vad jag säger. Läget är så här, och om de inte kan acceptera att verkligheten ser ut så har de fortfarande chansen att ändra på den. Jag skulle inte tacka nej om de frågade om jag ville hänga med ut, nej faktiskt inte. Jag är inte så jävla trångsynt och långsynt att de inte kan ändra sig. Jag tror att de kan ändra sig men det handlar om deras vilja och engagemang. Jag har länge försökt vara delaktig men det tycks bara som jag inte släpptes in. Se bara exemplet, i fjol när jag fortfarande bodde på internat så var det uppenbarligen fester inne i huset, visste jag något? Nej. De hade haft roligt medans jag varit i mitt rum ensam. Schyst? Avgör ni själva. Det är nog det bästa exemplet på hur de stötte ut mig. Men i o för sig måste jag understryka att det inte var alla i klassen som bodde på det internatet, utan några. Nåja, dags att släppa det. Jag är värd bättre människor tror jag.

Längtar bara mer och mer till studenten. Eller nej att slippa skolan, slippa Strömsholmsfolket. För stunden känns det som jag inte skulle banga att sluta skolan om jag fick ett fint jobberbjudande. Men det är fan några månader, får inte balla ur. Måste stå ut.

Tack och lov så finns en person som jag verkligen känner att hon står bakom mig. Sparkar mig i röven om det behövs. Christina är hennes namn. Ja, vad ska man säga om denna kvinna? Så jävla underbar. Jag vet inte hur jag ska beskriva hur mycket jag tycker om henne. Det känns som jag känt henne i hela mitt liv, trots jag träffade henne först i min andra/tredje praktikvecka, det är så läskigt tycker jag. Hon och jag är läskigt lika.
De kvällarna vi varit själva och pratat om vilken film vi ska kolla har det bara slutat med att vi suttit vid varsin dator i samma soffa och pratat om allt mellan himmel och jord. Skrattat åt meningslösa saker. Jag hade inte skrattat så där mycket på jättelänge. Vi kollade på lite Happy Tree Friends filmer på youtube, lite roliga japanska tv-skämt samt folk som gör sig illa. Jag tänkte att om jag tyckte det var roligt måste det vara något att skratta åt när jag sitter hemma och är lite deppig. Men när jag ser filmerna så känns det inte lika roligt. Jag ler men skrattar inte. Jag saknar istället Christina. Hon har blivit som min stora syster. Jag bara älskar henne! 
Bäst av allt är att både hon och jag har en sån tråkig humor att vi skrattar åt saker många andra nog inte skulle skrattat åt. Christina vet nog vad jag pratar om. Men tror att tröttheten var ett stort bidrag till att vi bara satt o skrattade :)  Och så mitt fina ord "snorbuse"... Hehe..
Fan vad jag saknar henne. Men vi träffas nog snart :)

Men jag får inte förgäta två andra personer - Jossan och Carro :)
Jossan är den som får mig att tro på mig själv. Hon har varit i samma sits som mig, men hon har lyckats komma över det, iallafall en del säger hon. Jag tycker inte att det ser ut o ha klarat av det "en del", utan hon ser ut att hålla huvudet kallt när hon rider. Tänk, någon så liten men ändå så tuff. Hon förtjänar respekt, vilket hon inte får av den där jävla *host* ja maskulina kvinnan. Ni läsaren får nog inte reda på vem men de däruppe vet vem jag syftar på. Jossan är grymt schyst, jag är skitglad att ha fått träffa henne! Vet nu vem jag ska vända mig till om jag känner mig dålig eller behöver råd när det gäller min kvalitétsförsämrade hjärna.

Carro har jag inte umgåtts så mycket mer än vid träningarna tillsammans samt på party, men hon är den som vet hur man är glad och hur man festar. Snart blir hon även en shotdrottning, jag har lärt henne att shotta :P Hon tål det inte riktigt men hennes killkompis som såg henne shotta senast var imponerad. Hon säger att hon saknar att shotta med mig. Jag saknar att peppa henne till att inta lite turkisk peppar :) Hon är en härlig tjej i en värld där det verkar som inget tråkigt eller dåligt existerar. Det gillar jag! Henne blir man glad av att prata med.


Ja, det var nog ett ganska känslosamt inlägg. Men samtidigt som jag upptäckte i detta ögonblick att mina känslor har ändrats, från frustration, deppig och ledsen till en aning gladare känsla. Jag ljuger om jag säger att jag inte saknar Maria eller Maggan, för de två är härliga människor. Så givande tycker jag.

Jag pratar även med ett par tjejer jag träffat på krogen som är bekanta till Carro (vad jag förstått), de två är helsköna tjejer och jag träffade även ännu fler människor. Det kändes så schyst att man fick vara med, inte bli utstött. Jag hade riktigt kul den kvällen på Aveny. Kände mig så lycklig och glad! En av killarna därifrån sa "Du var så glad att det spred sig runtomkring dig" Ja, jag trivdes jättebra! Kanske ska bli en Natascha Peyre/Paris Hilton? Få betalt för att festa, tycks ju vara min element för tillfället :)

Jag har även börjat ladda hem lite låtar med den sortens bas jag gillar, min pappa kanske ska fixa trådlösa hörlurar så jag kan gå runtomkring i lägenheten o studsa runt, dansa lite. Att dansa är min grej, har jag märkt. Är det tomt på dansgolvet är det jag som drar igång och dansar. Men musiken måste vara bra om jag ska bli lockad. När jag dansar så känns det som hela jag slappnar av, då har jag bara roligt och bryr mig inte om något. Det är ingenting och jag. Jag som är så jävla stressad jämt borde börja dansa även hemma. Härute på landet är det inte stora möjligheter att åka till V-ås och festa lite. Eller, snarare dansa :)

Fan vad skönt det var att skriva av sig.
Ska nog förflytta mig till soffan o chilla lite. Datorn har varit fucked up, och inte minst Internet. Och just nu är det bara msn som krånglar. *suck*
Hoppas ni orkade läsa allt :P Blev ju ganska långt, men det var bara något jag kände för att skriva. Nåja..

Men innan jag avslutar måste jag ju nämna något om min älskade häst.
Liostra har varit ett monster att promenera idag *suck* Jag hade bestämt för att ändra rutinen lite, för jag tyckte att det kändes segt att åka fram o tillbaka 2 ggr om dagen så tänkte jag att eftersom Liostra har mkt energi kan jag promenera 30 min en gång om dagen, så slipper jag åka 2 ggr om dagen. Sen nästa vecka om jag inte rider har jag ju inte tid att gå 2 ggr om dagen.
Hon stegrade och sprang runt mig och bockade. Slängde med huvudet. Ja, hur ska det gå när jag väl ska sitta upp :/ Men det löser sig. Planen är iallafall den att jag ska sitta upp nästa vecka, om såret ser bra. Jag tänker att skritt inte kan skada, och om hon kan bocka, springa, takta och stegra utan att såret blir värre så kan jag tamejfan ta o skritta lite. Hon är ju inte halt heller. Såret är bara ytligt, förut var sårkanterna utstående, men nu är det själva köttet som står ut.
Nu fick jag en creepy tanke, att köttet skulle välla ut och liksom bara ramla ut. Men nej det var en spontant tanke, ingenting ovanligt med mig och min kvalitétsförsämrade hjärna.

On topic nu.. Nu när jag skrivit några rader om min monsterhäst så tänkte jag avsluta här.

God kväll!

I'm fucked up

Sitter här i min lilla trygga lägenhet. Och är bara så jävla nere.

Veterinären tittade på Liostra idag. Hon sa något helt annat än veterinären i Näset. Jag skulle inte kunna börja rida nästa vecka, nej jag måste vänta upp till 3 veckor, minst 2 tyckte hon. Jaha. Jag tror faktiskt jag ska lyssna på den första veterinären, för vad kan hända om såret är ytligt och jag bara skrittar igång henne första veckan? Jag får vänta o se hur såret ser ut..

Vet fan inte vad jag gör nu? Jag får inte rida. Jag missar träningar och jag missar tävlingar.

Det värsta av allt är att mitt psyke har brustit. Jag klarar inte av att hoppa ett 1,20 hinder. Jag vågar knappt med 1.10, jag blir bara stressad och nervös. Det är som att rida mot en vägg tycker jag. Jag tror hela tiden att hästen ska stanna. Varför i helvete vågar jag inte? Så jävla värdelös... Jag vet att jag inte får tänka så, men jag tänker så ändå, för nu känns allt bara så JÄVLA värdelöst.

Måste läsa den boken jag fick av Jossan. Men jag känner mig bara så jävla opepp. Just nu. När jag inte får rida o komma igång. Det är tydligen dåligt med tävlingar i vår också, totalt 6 räknade jag ut om vi skulle börja hoppa om tre veckor, men nu missar jag ett par eller hälften av alla tävlingar. Det går inte..


Ska gå o ta mig samman, åka till Liostra om en stund.
Mentalträning var det, javisst. Kanske inte idag jag behöver få ha en skitdag bara.. Tror jag.

Jaaaa...

En ny vecka! Nya utmaningar och nya lärdomar. Eller?

Jag har sportlov redan nu, känns så dött. Alla andra går i skola, varför måste vi treorna ha sportlov redan nu? Då har vi bara aslångt till påsklovet. Nej inte vara negativ nu, det går BRA!

En enda termin kvar i skolan, ja, nu ska det bli jäklar anamma i mig.

Jag måste bocka av lite i listan jag ska ha gjort. Det börjar se ganska ljust ut. I'll not give upp. Nej det är inte min grej, ni som känner mig vet att jag inte ger upp så lätt. Jag är en jäkla åsna, som står fast vid mina beslut och mina önskemål.

Har lite idétorka, vad ska man skriva egentligen. Jag behöver bara skriva av mig men jag känner bara att jag inte har nåt o skriva om.


Ska nog gå o skaffa mig en duglig ljudanläggning för jag har upptäckt min andra passion förutom ridningen och hästarna. Det är att dansa. Det ska hjälpa mig att slappna av och glömma allt stress. Men pengar? Jag som ska ha körkort. Ibland känns det som pengarna dränker en.. Men det går över hoppas jag :)


Ja just det, idag ska jag köpa min nya nosgrimma, den är LÄCKER!!!!
Nu kände jag mig lite peppad, måste åka till Löten o ta hand om Liostra lite också. Hon står inte i kungs nu pga hon inte kan ha täcke på sig. Men snart hoppas jag kunna ha henne i kungs så slipper jag åka en jäkla bit.

Hej!

:'( *suck*

Sitter i lastbilen just nu. Har precis åkt från Tönnebro, och nu har vi halva vägen kvar att köra.

Jag hade en sån svart klump i magen när jag sa hejdå till Näset. Så ledsamt, det var ju där jag fick träffa mina flickor. Gå ut och festa och bara njuta av livet. Ridningen har jag kämpat med och jag har fått beröm, men fortfarande har jag långt kvar i hoppningen, men eftersom jag får ett sånt stöd från x antal människor däruppe + mamma kommer allt ordna sig.


Men jag tänker, att därhemma finns ju min Jenny :) Det är trots allt inte alls så illa att lämna Norrland. Men som jag sa till mina flickor.
"I'll be back" och jag tänker hålla löftet. Jag funderar redan nu på att åka upp i sommar och rida, ev tävla däruppe också.
Det känns som jag borde bli norrlänning, jag älskar folk där o allt. Men frågan är om vart man får jobb däruppe. Det är ju mer hästar söderut. Men man kan ju ändå fundera lite, skadar ju inte alls att spekulera lite. :) De tyckte om mig, systrarna Bäckström så jag var nog inte så dålig alls ;)

Jag hatar att behöva lämna människor jag lärt känna och börjat tycka om, det känns som jag jämt måste slitas ifrån dem men jag kommer ju träffa dem, som tur är! Hoppas jag :)

Puss i ljumsken, livet är inte röven, man får ta o gilla läget o göra det bästa av det!

Utgång ikväll :) Praktiken är slut!

Ja, slutet ska ju firas med utgång och lite fest ;)

Idag och igår har jag varit jättebitter och bara känt att jag önskar att jag kunde åka hem tidigare på grund av en viss människa. Att man kan vara så jävla tjockskallig och en (ursäkta mig) fitta. Visst man får ju ha dålig dag men man ska fan se till att det inte går ut över andra.

Tror att den människan blivit lite rädd för mig när jag börjar lägga mig i dennes sysslor, likaså denne gjort med mina sysslor. Nåja, slipper människan nu iallafall! :)

Liostra har bockat och stegrat sig vid sina små promenader, ett monster alltså. Eller bara ett energiknippe. Hon mår verkligen bra nu, lite FÖR bra :) Såret har läkt jättefint så nu tror jag att jag inte behöver ställa henne i spolspiltan mer för att spola av allt äckel. Såret börjar bli torr. Det går jättebra tycker jag :) Hon är så söt <3 Längtar tills jag får rida, hon lär va tokig då men det är bara att hålla i sig :)

Jag är verkligen kluven med mig själv. Vet varken om jag vill tillbaka till Strömsholm eller vara kvar.
Det är bara en enda termin, om ca en månad är det 100-dagars fest, där man firar att man bara har 100 dagar kvar till studenten. Sen är jag ju fri att göra som jag vill. Känns som jag inte orkar åka tillbaka på grund av skolan, får lite ångest samtidigt som det är ett sånt hårt slit häruppe. Men ska jag vara ärlig känns det som Strömsholm är lite värre, men det är väl för det är annat också förutom själva stalljobbet. Det är faktiskt lite roligare häruppe.

Min framtid, jag vet ingenting om den, känns just nu som om jag står stilla överhuvudtaget. Dock tycker jag att jag blivit duktigare på att rida hästar på marken men hoppningen.. Nej den biten har varit på is, trots att jag fick hoppa en av Marias hästar i onsdags, gick jättebra faktiskt. Men min höjdrädsla, mina begränsningar (som endast skapas av mina egna fucking tankar). Det känns jobbigt. Men jag måste ta mig runt det förr eller senare. Men frågan är hur. Jag vet inte hur, men jag måste komma på det. Jag ska ju kunna tävla 120 i vår, det är inga problem för Liostra men det känns inte safe för mig.
Än...

Nej nu ska jag inte sitta o fundera mer på det. för snart är det fest!!!! Christina har gått o lagt sig, så jag ska väcka henne nu, ungefär. Hon hjälpte mig i eftermiddagen så vi låg 1 tim före den vanliga tiden. Jag brukar vara så pass snabb att jag kan sluta kvart i sex, men med två pers går det ännu fortare :) Skönt att få hjälp idag, eftersom jag hade 3 hästar att rida, hann rida 2 innan lunchen sen sov jag på lunchen så att jag orkar va vaken ikväll :)

Nej nu ska jag kila till Christina och peppa upp henne inför kvällen :)  Ska bli skitkul!

Hoppas ni får en bra och lugn eller en rolig och vild fredag :)

RSS 2.0